Sušení červíci - PARMAZÁN 20g
Tato varianta přináší výraznou chuť parmazánu, kterou kterou si zamilujete! Ideální pochoutka k pivu nebo vínu.
Také je možné mixovat s jinou potravinou jako doplněk.
Kategorie: | Dullik Worms |
---|
Parmazán je jeden z nejoblíbenějších sýrů u nás a dodá každému pokrmu ten správný šmrnc. Když spojíte sušené červíky s parmazánem, vznikne skvělá kombinace, která potěší Vaše chuťové pohárky.
Způsob přípravy
Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, usušíme a nakonec okořeníme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.
Kde se červíci chovají
Naše larvy potemníka moučného pocházejí z certifikované farmy na Moravě, která splňuje veškeré hygienické požadavky. Chovají se v plastových přepravkách s obilným šrotem. Čas od času je jim dodaná čerstvá zelenina jako zdroj vody. Chov je velice suchý, čistý a důkladně větraný.
Zajímavostí je, že podle legislativy spadá jedlý hmyz do kategorie hospodářských zvířat. S ohledem na to je hmyz nejčistěji chované i zpracovávané hospodářské zvíře. Na jeho chov se spotřebuje mnohonásobně méně vody, krmiva i půdy, než je to v případě jiných hospodářských zvířat.
Složení
Larvy Potemníka moučného (97 %) (alergen korýši), sůl (2 %), extrakty koření (1%).
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
2001 kJ/ 479 kcal |
Tuky (mastné kyseliny) |
25 g |
- z toho nasycené |
4,88 g |
- mononenasycené |
15 g |
- polynenasycené |
7 g |
Sacharidy |
8,9 g |
- z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
52 g |
Sůl |
2 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.