Hovězí jerky - Medové barbecue
Toto spojení hovězího masa, medu a pravého amerického BBQ je prostě a jednoduše chuťová BOMBA v puse!
Kategorie: | Dullik Sušené maso |
---|
Vyzkoušej spojení hovězího masa, medu apravého amerického BBQ, který na tvým jazyku zanechá příjemnou sladkost. Nasládlá chuť je vytvořena přidáním českého medu a sladkou BBQ omáčkou z ameriky. Chuť dále zvýrazňuje přidání kvalitní worcestrovkou, mořskou solí a sojovkou. Pokud máš rád BBQ omáčky, tuhle kombinaci musíš vyzkoušet :)
KONZUMACE
Sušené jerky je připraveno rovnou ke konzumaci, takže ho stačí vysypat do misky, nebo jíst rovnou z pytlíku :)
POCTIVÁ RUČNÍ PRÁCE BEZ ÉČEK
Veškeré naše hovězí jerky je vyrobeno ručně! Každý kousek masa, nám během výroby projde několikrát rukama.
Maso je připravováno bez éček, glutamátů a barviv. Sojovku k dochucení masa používáme jen v nejvyšší možné kvalitě bez přidané chemie, a dodává k chuti našeho hovězího ten správný "šmrnc" :)
Obsah 50g balení je vyrobeno ze 150g syrového hovězího masa. Pro představu je to více jak 32g bílkovin ve vysoké kvalitě!
OBSAH BALENÍ A SKLADOVÁNÍ
Každé naše balení obsahuje absorbér kyslíku (není určeno k jídlu) a párátko :)
Každý pytlík má zip na opětovný uzavření. Z pravidla to ale není potřeba, po otevření se po masu obvykle jen "zapráší " :)
Skladuj při teplotě od +5°C do +30°C, mimo přímý sluneční záření. Při vhodném skladování v neporušeném obalu, vydrží jerky až půl roku.
Případných bílých skvrn na mase se nelekej, jsou způsobený vysrážením soli.
SLOŽENÍ
České hovězí maso, voda, sůl, med, třtinový cukr, rajčatová pasta, vinný ocet,
hořčičné semínko, kurkuma, melasa, uzená paprika, černý pepř, kouřové
aroma, sušený česnek, sušená cibule, kajenský pepř, ančovičky,
tamarindový extrakt, sójové boby.
Může obsahovat stopy alergenů (hořčice).
Bez lepku.
Výživové údaje na: | 50 g | 100 g |
Energie |
|
|
Bílkoviny | 32,2 g | 64,4 g |
Tuky | 2,4 g | 4,8 g |
z toho nasycené | 1,0 g | 2,0 g |
Sacharidy | 7,0 g | 14,0 g |
z toho cukry | 5,7 g | 11,4 g |
Sůl | 3,3 g | 6,6 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.