Hovězí jerky - Chilli
Pro milovníky pikantnější chuti máme hovězí jerky s drcenou chilli papričkou a kajenským pepřem. Ideální pochoutka k pivu nebo vínu.
Kategorie: | Dullik Sušené maso |
---|
Chilli dodá hovězímu jerky tu správnou pikantnost a přesto nezakryje výjimečnou chuť hovězího masa. S pálivostí jsme to nijak nepřeháněli, aby si mohl chuť masa s chilli a kajenským pepřem užít každý. Prvních pár soust vás proto jen lehce zahřeje na jazyku. Pro podtržení chuti jsme přidali zauzenou sladkou papriku, trošku černého pepře, sůl a sojovku.
KONZUMACE
Sušené jerky je připraveno rovnou ke konzumaci, takže ho stačí vysypat do misky, nebo jíst rovnou z pytlíku :)
POCTIVÁ RUČNÍ PRÁCE BEZ ÉČEK
Veškeré naše hovězí jerky je vyrobeno ručně! Každý kousek masa, nám během výroby projde několikrát rukama.
Maso je připravováno bez éček, glutamátů a barviv. Sojovku k dochucení masa používáme jen v nejvyšší možné kvalitě bez přidané chemie, a dodává k chuti našeho hovězího ten správný "šmrnc" :)
Obsah 50g balení je vyrobeno ze 150g syrového hovězího masa. Pro představu je to více jak 32g bílkovin ve vysoké kvalitě!
OBSAH BALENÍ A SKLADOVÁNÍ
Každé naše balení obsahuje absorbér kyslíku (není určeno k jídlu) a párátko :)
Každý pytlík má zip na opětovný uzavření. Z pravidla to ale není potřeba, po otevření se po masu obvykle jen "zapráší " :)
Skladuj při teplotě od +5°C do +30°C, mimo přímý sluneční záření. Při vhodném skladování v neporušeném obalu, vydrží jerky až půl roku.
Případných bílých skvrn na mase se nelekej, jsou způsobený vysrážením soli.
SLOŽENÍ
České hovězí maso, voda, sůl, drcené chilli, kajenský pepř, uzená paprika, černý pepř, vinný ocet, sójové boby.
Může obsahovat stopy alergenů (ryby).
Bez lepku.
Výživové údaje na: | 50 g | 100 g |
Energie |
|
|
Bílkoviny | 33,4 g | 66,8 g |
Tuky | 3,6 g | 7,2 g |
z toho nasycené | 1,1 g | 2,2 g |
Sacharidy | 1,7 g | 3,4 g |
z toho cukry | 0,3 g | 0,6 g |
Sůl | 3,2 g | 6,4 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.